Optredens

blues-roots-rock

JeffMcStaereling

Optredens

Jeff McStaereling

blues-roots-rock

WIE IS JEFF

Muziek is Jeff McStaereling met de paplepel ingegoten. Al op 21-jarige leeftijd maakt hij de keus om fulltime met muziek bezig te zijn. Hij heeft als zanger/gitarist jarenlang ervaring opgedaan in diverse grote showbands, ontelbare muzikale projecten en ook heeft hij vaak bekende artiesten begeleidt. Nu is het tijd om zijn eigen weg te gaan.

 

Jeff McStaereling is een artiest die je in zijn energie meeneemt tijdens een optreden. Hij heeft het charisma om mensen in vervoering te laten kijken naar zijn performance. Met zijn geweldige strot en zijn dynamisch gitaarspel maakt hij een onvergetelijke show.

 

EXPERIENCE

Zijn hart heeft altijd al bij blues, rock & soul gelegen. In de loop van de jaren heeft hij meerdere eigen nummers in deze stijl geschreven. Het zoeken was naar de juiste muzikanten die met net zo veel energie, passie en gevoel zijn concept wilden omarmen. Gelukkig heeft hij deze gevonden en gaat nu zijn droom in vervulling.

 

Naast zijn eigen geschreven nummers treden ze ook op met covers van Joe Bonnamassa en andere geweldige gitaristen. Deze mix slaat goed aan bij het kleine publiek in de directe omgeving, maar Jeff is nu klaar om grotere bluesfestivals plat te spelen.

 

Dit jaar zal er ook een album uitkomen met eigen werk. Jeff McStaereling is ready to roll! Jeff McStaereling is klaar om naam te maken in de blues scene in Nederland en daarbuiten.

HOURS PER WEEK
LINES OF CODE
GIT COMMITS
WORDPRESS DOWNLOADS

SOME OF MY PROJECTS

AWESOME WORKS THAT I'VE CONTRIBUTED TO. PROUDLY!

WHAT CLIENTS SAY?

"Lacinia neque platea ipsum amet est odio aenean id quisque."

— KELLY MURRY
ACME Inc.

"Aliquam congue lacinia turpis proin sit nulla mattis semper."

— JEREMY LARSON
ACME Inc.

"Fermentum habitasse tempor sit et rhoncus, a morbi ultrices!"

— ERIC HART
ACME Inc.